Dubbelhäftande tejp

Filmtejp

Den vanligaste tejpen till montering och sammanfogning. För plana underlag, finns med olika adhesive för olika applikationer.

 

Akrylskum

Tejpen för de allra högsta kraven på sammanfogningsstyrka, till montering av både tunga och lätta detaljer på t.ex. bilar med maximal temperatur och åldersbeständighet.

 

Skumtejp

Speciellt bra när underlaget är ojämnt och för applikationer som skall ta upp tolerans-skillnader, t.ex. spegelupphängning, krokar och plast lister.

 

Tissue

Tissue eller non-woven används ofta för olika typer av applikationer inom montering och sammanfogning. För plana underlag och laminering av filt, skum etc.

 

Mattejp

Speciellt designade till fastsättning av mattor, både permanent och tillfälligt. Beroende på kvalité klarar de mjukgörare i t.ex. PVC mattor.

 

Transfertejp - Scrim

Speciellt anpassade till laminering av flexibla material som filt och skum, används också när man behöver fästa på ojämna underlag eller behöver flexibilitet.

 

Klichéhäfta

För montering av klichéer, flexografisk fotopolymer och gummiklichéer på stålcylindrar/sleeves under produktion, men kan ändå enkelt tas bort efteråt.