Skyltar & Märkning

Skyltar

Vi har egen produktion av skyltar i olika material och för olika användningsområden. Maskinskyltar till industrin, fasadskyltar, reklamskyltar, namnskyltar, trafikskyltar, varningsskyltar mm.

 

Fordonsdekor

Vi utför all slags fordonsdekor och vinyl/grafik på personbilar, skåpbilar, lastbilar och bussar. Allt ifrån logotyper, stripes och olika budskap till helfoliering, s,k carwraping.

 

Gravyr & Fräs

Gravyr med olika metoder, i flera olika material. Resultatet är fina skyltar/paneler som står emot mycket slitage. I våra fräsmaskiner tillverkar vi paneler, skalor och olika specialanpassade snickeriarbeten.

 

Print

Hos oss kan du beställa printade vepor i olika material och storlekar. Vi printar banderoller, canvastavlor, roll-ups och fototapeter.

 

Originalarbeten

Hos oss får du hjälp med att ta fram din egen logotype och företagsprofil. Vi förstår vikten av att synliggöra din affärsidé och med hjälp av färg och form ser vi till att du sticker ut på din marknad.

 

Reklam & Expo

Vi erbjuder ett brett utbud av giveaways med eller utan tryck. Dessutom kan vi hjälpa er med expomaterial för mässor, precis som ni vill ha det!