Enkelhäftande tejp

Aluminiumtejp

Aluminiumtejp är en idealisk produkt för olika långvariga applikationer utomhus, allt från reparation och tätning till isolering.

 

Varningstejp - Golvmarkering

Lämplig för tillfällig och allmän markering samt för identifikation och varning, finns i flera färger för många olika applikationer och industrier.

 

Byggtejp PVC

Räfflad eller slät PVC tejp för att skydda ömtåliga ytor mot smuts och slitage under alla typer av målnings- och gipsarbeten.

 

Vävtejp

Vävtejper och silvertejper för reparation, märkning m.m. Finns i många olika utföranden, både till permanent och tillfällig användning.

 

Maskeringstejp & skyddstejper

Maskeringstejper för vanlig maskering som pappersmaskeringstejper till högtemperatur applikationer och skyddstejper för permanent och tillfällig applicering.

 

Eltejp & Märktejp

Mjuk formbar PVC eltejp, finns i olika färger och kvalité för märkning, elarbeten och till allmänna applikationer. Tejpen kan användas för elektrisk isolering, lämplig för montering, reparation, hopsättning eller buntning.

 

Strapping & Packtejp

Tejp för buntning av tunga rör till fixering av lösa detaljer under transport samt packtejp, här finns kvalitéer som går att ta bort utan häftämnesrester.

 

Specialtejp

Här finner du allt till Elektronik, kardborre, blästring, halkskydd, magnettejp, reflextejp och sånt du inte trodde fanns. Om du inte finner det här, så bara kontakta oss på SIKAB, så finner vi ut vad som lämpar sig bäst.

 

Tejp med tryck

Vi har valt att bara använda bra kvalité på vår tejp med tryck, både på PP och PVC. Vi har möjlighet att trycka även på vävtejper och vissa papperstejper.